AL RUIM 20 JAAR TOT UW DIENST!

Toelevering Machine-onderdelen & Handelsonderneming Fijnmechanische Industrie

  +31 (0)10 427 6710   info@krusingpm.com

Over Krusing

SPECIALIST:

Onze kerncompetentie is verspanen. Dat doen we met een modern en efficient machinepark. De nadruk ligt daarbij op rvs materialen en andere "moeilijker" te verspanen materialen. Hiervoor hebben we het vakmanschap, de know-how, de machines en de juiste gereedschappen in huis. Harde materialen, taaie materialen, langspanige materialen, hoe lastiger het materiaal te verspanen is hoe liever wij het voor U bewerken.

SIMPEL:

Met onze flexibele organisatie met korte lijnen, zorgen wij ervoor dat onze prijzen scherp zijn. Door een helder en eenvoudig bedrijfssysteem gebaseerd op vergaande standaardisatie en duidelijke werkmethoden, zorgen we ervoor, dat belangrijke zaken zoals kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, dik in orde zijn.

SNEL:

Aanvragen worden vrijwel altijd op dezelfde dag aan u geoffreerd en orders worden altijd direct ingevoerd en bevestigd met een levertijd die zorgvuldig is afgestemd.

SECUUR:

Kwaliteit is het hart van ons bedrijf! Hier zit onze trots en ons vakmanschap. Nauwgezet en precies werken - daar staan wij voor!

We produceren kleine en grote series. De grotere series vaak man-arm en onbemand in de nacht. De kleine series en enkelstuks overdag in de dagdienst. Naast seriematige en enkelstuks productie kunnen we ook de montage van complete componenten en sub-units verzorgen. Vanzelfsprekend verzorgen we alle voorkomende overige bewerkingen en nabehandelingen die nodig zijn van een zo compleet mogelijk product te leveren. Wij staan altijd voor U klaar!

NIEUWS & UPDATES
DIENSTEN

Wat kunnen wij voor U betekenen?

CNC draaien en frezen

Onze basis is verspanen met een compleet CNC gestuurd modern machinepark. We kiezen bewust voor vergaande standaardisatie van zowel de machines, de besturing en de tooling. Dit zorgt voor eenvoud en daarmee een grote mate van flexibileit!

Kwaliteitszorg

Kwaliteit is het hart van ons bedrijf en de sleutel voor succesvol ondernemen! Door continue zorg en aandacht voor kwaliteit in zowel de daadwerkelijke productie als in alles eromheen, kunnen we de kwaliteit op een hoog niveau vastzetten. Ook het nauwgezet verzorgen van het overstempelen van de materialen en het inkopen van materialen voorzien van certificaten met Uw specifieke eisen, is dagelijkse praktijk. Mede door het MKG ERP pakket zijn we in staat om alles goed te archiveren en documenteren zodat we altijd weten in welke stadium het product is.

Leverbetrouwbaarheid

Leverbetrouwbaarheid is van bijzonder groot belang in onze branche! Door goed te plannen met eenvoudige en flexibele middelen, door veelvuldig te overleggen & door een vergaande standaardisatie van de machine’s kunnen wij garant staan voor betrouwbare leveringen. Ook vaak op korte termijn!

Assemblage / Montage

Naast verspanende delen kunnen wij U ook compleet gemonteerde componenten en units leveren. We hebben een aparte ruimte voor de montage om schoon en georganiseerd te kunnen werken. Dit werk kan variëren van enkele eenvoudige extra’s zoals een lager aanbrengen, tot complete units en complexe samenstellingen.

Nevenbewerkingen

Alle voorkomende werkzaamheden die wij niet in eigen huis hebben zoals plaatwerk, lassen en alle voorkomende oppervlaktebehandelingen kunnen wij meenemen en netjes voor U laten uitvoeren.

Korte communicatie lijnen

We hebben een simpele organisatie, met een paar heldere spelregels: bijvoorbeeld offerte’s worden in principe altijd dezelfde dag aangeboden. Bovendien is door de eenvoud van organisatie het altijd helder wie wat heeft afgesproken en die zorgt daar vervolgens ook voor, zonder mitsen of maren.

Samenwerking

Om grotere projecten te realiseren werken we regelmatig samen met andere bedrijven. Per project kan in wisselende samenwerking met anderen een project worden uitgevoerd. Bij dergelijke projecten stellen we 1 man verantwoordelijk voor de voortgang en het overleg met de partners en de klant. Ook werken we graag samen met andere collega bedrijven omdat vaak een collega bedrijf iets efficiënter of beter kan uitvoeren en vaak ook andersom. Door goed samen te werken en vertrouwen te geven aan de ander, hebben beide partijen profijt.

Verpakking

Alle producten worden zorgvuldig ingepakt: belangrijk omdat zelfs een klein doosje onderdelen al gauw een aanzienlijk bedrag aan waarde vertegenwoordigt. Alle onderdelen verpakken we in een neutrale verpakking, geheel zonder logo’s. Zo kunt u uw onderdelen direct doorsturen of rechtstreeks in Uw magazijn plaatsen zonder te hoeven overpakken.

Franco levering

Alle onderdelen leveren we in principe franco huis en zonder bijkomende kosten zoals verpakkings- of behandelingskosten. Omdat er geen bijkomende kosten zijn, weet U altijd exact wat iets bij ons kost. Kleine ergernissen over extra opgevoerde kosten op een factuur blijven bij ons achterwege!

GROUP OF COMPANIES
CONTACT

Contact gegevens

Krusing Precision Manufacturing BV
Jan van Galenstraat 43
3115 JG Schiedam
The Netherlands

T +31 (0)10 427 6710
E info@krusingpm.com

Offerte

Neem contact ons op